Gyakori Kérdések

Összecsukható tartalom

A Csöpp Mesék mesekönyv tényleg vízálló és tényleg téphetetlen?  

Igen. Egy olyan mesekönyvet álmodtunk meg, amit csöpp kezek bátran forgathatnak. Amely igazán strapabíró és mindenhová elkíséri a családot. Élményt nyújt kisbaba kortól egészen a nagy óvodásoknak is. Praktikus utazáshoz, úton-útfélen. Egyedi, strapabíró nyomda technológiával készült, amely biztosítja, hogy valóban vízálló és téphetetlen legyen. 

A Csöpp Mesék mesekönyv tényleg praktikus lehet étkezés és utazás közben is?

Igen. A Csöpp Mesék vízálló és téphetetlen. A csöpp kezek etetés közben is lapozhatják, hiszen a rácsöppent étel sem okoz gondot, egyszerűen lemosható. Praktikus utazáshoz is, hiszen kicsi méretének és pehelykönnyű súlyának köszönhetően talán a legkisebb táskában is elfér. Nem kell félteni út közben, autóban, babakocsiban, mert strapabíró, így egy hosszabb út során is alternatívát kínál okoseszközök helyett.

Hogyan tudom a Csöpp Mesék könyvet megrendelni?  

A vízálló és téphetetlen mesekönyvet a www.csoppmesek.hu weboldalon tudod megrendelni. Kattints a Vásárlás menüpontra, majd a Hozzáadás a kosárhoz gombra. Kövesd az utasításokat, majd kattints a Rendelés elküldése gombra. Amennyiben online fizetést választottál, ez után még a termék árát kell kifizetned a Barion fizető felületén, ahová a weboldal automatikusan átirányít. A sikeres rendelés után a képernyőn megjelenik a rendelés visszaigazolás száma és a rendelés összefoglalója, valamit az is, hogy a rendelés sikeres volt. Ha nem látod ezeket az információkat, akkor valószínűleg a rendelés során hiba lépett fel és nem sikerült azt leadnod. Kérjük próbáld meg újra vagy lépj velünk kapcsolatba az info@csoppmesek.hu e-mail címen, hogy mihamarabb segíthessünk.  

A sikeres rendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt kapsz néhány percen belül. Ha ez néhány órán belül mégsem érkezne meg, kérjük e-mailen jelezd felénk az info@csoppmesek.hu  e-mail címen, hogy mihamarabb segíthessünk.  

Hol tudom jelezni, ha külön kérésem, megjegyzésem van a rendeléssel kapcsolatban?  

A rendelés folyamat során a Kosárba helyezés után, a Kosár menüpontban van erre szolgálató Megjegyzés rovat, ahol minden egyéni kérést, megjegyzést jelezni lehet. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy később a szállítási adatok, számlázási adatok megadása során már nincsen ilyen megjegyzés rovat! Ha valamiért nem sikerült a rendelés során a megjegyzés rovatban jelezni a kérést vagy bármi más kérdés merülne fel, írd meg nekünk az info@csoppmesek.hu e-mail címre. 

Hogyan tudok ÁFÁ-s számlát igényelni?

A rendelési folyamat során, a kapcsolattartási adatok és szállítási mód kiválasztása utána a "Fizetés" lépésnél van lehetőség kiválasztani azt, hogy "Másik számlázási cím megadása", ahol lehetőség van cégnév és adószám beírására. Amennyiben ÁFÁ-s számlára van szükséged, kérjük itt töltsd ki az adatokat és automatikusan ÁFÁ-s számlát állítunk ki neked. Ha elakadnál ebben, kérjük írj az info@csoppmesek.hu e-mail címre és segítünk!

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a rendelésemről, mi a teendő?  

Amennyiben mindent kitöltöttél, majd a Rendelés elküldése gombra kattintottál és online fizetés választása esetén a rendelést kifizetted, úgy a sikeres rendelés után a képernyőn megjelenik a rendelés visszaigazolás száma és a rendelés összefoglalója, valamit az is, hogy a rendelés sikeres volt. Ha nem látod ezeket az információkat, akkor valószínűleg a rendelés során hiba lépett fel és nem sikerült azt leadnod. Kérjük próbáld meg újra vagy lépj velünk kapcsolatba az info@csoppmesek.hu e-mail címen, hogy mihamarabb segíthessünk.  

A sikeres rendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt kapsz néhány percen belül. Ha ez néhány órán belül mégsem érkezne meg, kérjük e-mailen jelezd felénk az info@csoppmesek.hu  e-mail címen, hogy mihamarabb segíthessünk.  

Mikor érkezik meg a rendelésem?  

A rendelések általában 3-5 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. Az ÁSZF(https://www.csoppmesek.hu/pages/aszf) szerint a rendelés visszaigazolásától legfeljebb 30 napon belül teljesítjük a rendelést, de a gyakorlatban minden rendelést egy napon belül feldolgozunk és igyekszünk a lehető leggyorsabban útnak indítani a vízálló és téphetetlen mesekönyvet, hogy az körülbelül 3-5 munkanap alatt kiszállításra kerüljön és a csöpp kezek máris forgathassák. 

Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok?  

A www.csoppmesek.hu oldalon megvásárolt vízálló és téphetetlen mesekönyvet a GLS futárszolgálat kézbesíti. Lehetőség van házhozszállításra, GLS CsomagPontba vagy GLS Automatába való rendelésre. 

Mennyibe kerül a GLS házhozszállítás?  

A Csöpp Mesék vízálló és téphetetlen könyveit a GLS futárszolgálat kézbesíti, az alábbi díjak mellett: 

  • Házhozszállítás: 1.490 Ft 
  • GLS CsomagPontba szállítás: 1.290 Ft 
  • GLS Automatába szállítás: 1.290 Ft 
  • Utánvét díja: 450 Ft 

10.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!  

Honnan tudom, hogy a csomagom mikor érkezik, ha házhozszállítást kértem?  

A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

Honnan tudom, hogy a csomagom mikor érkezik a GLS CsomagPontba?  

A kiválasztott GLS CsomagPontba való kiszállításról SMS-ben és e-mailben küldünk tájékoztatást. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5munkanap áll rendelkezésre. A csomag átvételéig naponta e-mail emlékeztetőt küldünk.

Honnan tudom, hogy a csomagom mikor érkezik a GLS Automatába?  

A kiválasztott GLS Automatába való kiszállításról SMS-ben és e-mailben küldünk tájékoztatást. A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre az értesítésben megküldött PIN kód megadásával. A csomag átvételéig naponta email emlékeztetőt küldünk. Az utánvét kifizetése bankkártyával lehetséges.

Van-e lehetőség személyes átvételre?  

Örömmel osztjuk meg, hogy a Csöpp Mesék első kiadása, a Hódocskák – Zivatar a hódkuckóban már könyvesboltban is elérhető. Jelenleg itt tudod személyesen megnézni és megvásárolni a vízálló és téphetetlen mesekönyvet:   

Maminti Kuckó Könyvesbolt és Kávézó (https://www.facebook.com/MamintiKucko

1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A 

Nyitvatartás: Héftő-Péntek: 09:00-18:00 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a www.csoppmesek.hu oldalon leadott rendeléseket személyesen átvenni nincsen lehetőség, az ott leadott rendelések csak a GLS futárszolgálat által kerülnek kiszállításra, a rendelési folyamat során megadott módon. 

Van-e lehetőség külföldre rendelni?

Igen, külföldre is szállítunk Csöpp Meséket. Jelenleg ezekbe az országokba lehet megrendelni a Csöpp Meséket: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Külföldi országokba történő szállítás esetén CSAK HÁZHOZSZÁLLíTÁS lehetséges, CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS lehetésges, ára a fenti országokra egységesen 7.300 Ft.

Mennyibe kerül a külföldi kiszállítás?

A külföldi házhozszállítás díja egységesen 7.300 Ft. Jelenleg
ezekbe az országokba lehet megrendelni a Csöpp Meséket: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatok?  

A Csöpp Mesék webshopjában lehetőség van online, bankkártyás fizetésre vagy utánvét választására. Utánvét esetén (amely külön díj ellenében választható, 450 Ft) a futárnál bankkártyával vagy készpénzzel lehet fizetni, GLS Automatánál bankkártyával, GLS CsomagPonton pedig jellemzően készpénzzel és bankkártyával is, de erről részletesen az adott GLS CsomagPont tud felvilágosítást adni (mely elérhető itt: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses), illetve a rendelés során a csomagpont kiválasztásakor is láthatóak ezek az információk. 

Hogyan tudom a rendelésemet online kifizetni?  

Amennyiben online fizetést választottál, a rendelés leadása során, a Rendelés elküldése gomb megnyomása után tudod a vízálló és téphetetlen mesekönyv árát kifizetni a Barion fizető felületén keresztül, ahová a weboldal automatikusan átirányít. A sikeres rendelés után a képernyőn megjelenik a rendelés visszaigazolás száma és a rendelés összefoglalója, valamit az is, hogy a rendelés sikeres volt. Ha nem látod ezeket az információkat, akkor valószínűleg a rendelés során hiba lépett fel és nem sikerült azt leadnod. Kérjük próbáld meg újra vagy lépj velünk kapcsolatba az info@csoppmesek.hu e-mail címen, hogy mihamarabb segíthessünk. 

Hogyan lehet fizetni GLS CsomagPonton vagy GLS Automatánál?  

GLS Automatánál bankkártyával, GLS CsomagPonton pedig jellemzően készpénzzel és bankkártyával is, de erről részletesen az adott GLS CsomagPont tud felvilágosítást adni (mely elérhető itt: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses), illetve a rendelés során a csomagpont kiválasztásakor is láthatóak ezek az információk. 

Fizethetek készpénzzel is?  

Igen. A Csöpp Mesék webshopjában lehetőség van utánvét választására. Utánvét esetén (amely külön díj ellenében választható, 450 Ft) a futárnál bankkártyával vagy készpénzzel is lehet fizetni. Ha GLS CsomagPontra rendeled jellemzően ott is lehet készpénzzel és bankkártyával is fizetni, de erről részletesen az adott GLS CsomagPont tud felvilágosítást adni (mely elérhető itt: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses), illetve a rendelés során a csomagpont kiválasztásakor is láthatóak ezek az információk. 

Nem érkezett meg a rendelésem, mi a teendő ilyenkor?  

Az ÁSZF szerint maximum 30 nap alatt teljesítjük a rendeléseket, de a gyakorlatban minden rendelést aznap feldolgozunk és igyekszünk a lehető leggyorsabban útnak indítani a vízálló és téphetetlen mesekönyvet, hogy körülbelül 3-5 munkanap alatt kiszállításra kerüljön. Ha a megrendelt Csöpp Mesék könyv már 5 munkanap óta nem érkezett meg hozzád, kérjük e-mailen jelezd ezt felénk: info@csoppmesek.hu, hogy mihamarabb segíteni tudjunk.

Hibás terméket kaptam, mi a teendő ilyenkor?  

Minden rendelést nagyon gondos odafigyeléssel készítünk össze, hogy a csöpp kezek minél hamarabb forgathassák a tökéletes állapotban megérkezett vízálló és téphetetlen mesekönyvet. Ha mégis hiba csúszna ebbe és úgy érzed hibás terméket kaptál, kérjük jelezd ezt felénk e-mail-en, az info@csoppmesek.hu címen, hogy mihamarabb segíteni tudjunk.

Hol tudok kapcsolatba lépni a Csöpp Mesék csapatával?  

Kérdésed, észrevételed van? Oszd meg velünk! Lépj velünk kapcsolatba az info@csoppmesek.hu e-mail címen. A Csöpp Meséket megtalálod Facebook-on, instagram-on és Tik-Tok-on is, ahol üzenetben is felveheted velünk a kapcsolatot. Alig várjuk, hogy halljunk felőled! 

Hol tudok véleményt írni a Csöpp Mesékről?  

Alig várjuk, hogy tapasztalataitokat és véleményeiteket olvashassuk a Csöpp Mesék első kiadásáról. Amennyiben szívesen megosztanátok véleményeteket, kérjük írjátok meg azt a Csöpp Mesék Facebook oldal Vélemények szekciójában, vagy küldjétek el nekünk közvetlenül az info@csoppmesek.hu e-mail címre. Minden visszajelzésnek örülünk! 😊 Ha saját profilotokon osztotok meg véleményt a Csöpp Mesékről használjátok a #csoppmesek jelzést.

Szeretnék elállni a rendeléstől, hogyan tudom ezt megtenni?  

Amennyiben mégsem szeretnéd a megrendelt vízálló és téphetetlen mesekönyvet megvásárolni, lehetőséged van azt visszaküldeni. írásban történő elállás vagy felmondás esetén elegendő az elállási vagy felmondási nyilatkozatot 14 napon belül részünkre elküldeni.  A honlapról letölthető elállási nyilatkozat-minta ide kattintva érhető el. 

Minden további információt megtalálsz az ÁSZF-ben: https://www.csoppmesek.hu/pages/aszf 

Ha a Csöpp Mesék téphetetlen, az azt jelenti, hogy elvágni sem lehet? 

De, a könyv ollóval, vágóeszközzel elvágható. A Csöpp Meséket téphetetlen alapanyagra, strapabíró technológiával nyomtatjuk, ezáltal lesz téphetetlen, hogy a babák és gyerekek kezében is ép maradjon használat közben. De ez nem jelenti azt, hogy elvágni nem lehet.