Szállítás

Szállítási módok és díjak 

A www.csoppmesek.hu oldalon megvásárolt vízálló és téphetetlen mesekönyvet a GLS futárszolgálat kézbesíti. Lehetőség van házhozszállításra, GLS CsomagPontba vagy GLS Automatába való rendelésre., az alábbi díjak mellett: 

  • Házhozszállítás: 1.490 Ft 
  • GLS CsomagPontba szállítás: 1.290 Ft 
  • GLS Automatába szállítás: 1.290 Ft 
  • Utánvét díja: minden esetben 450 Ft 

10.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!  

Szállítási idő 

A rendelések általában 3-5 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. Az ÁSZF (https://www.csoppmesek.hu/pages/aszf) szerint a rendelés visszaigazolásától legfeljebb 30 napon belül teljesítjük a rendelést, de a gyakorlatban minden rendelést egy nap alatt feldolgozunk és igyekszünk a lehető leggyorsabban útnak indítani a vízálló és téphetetlen mesekönyvet, hogy az körülbelül 3-5 munkanap alatt kiszállításra kerüljön és a csöpp kezek máris forgathassák.  

 

Honnan tudom, hogy a csomagom mikor érkezik?  

Házhozszállítás esetén 

A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban. 

GLS CsomagPont esetén 

A kiválasztott GLS CsomagPontba való kiszállításról SMSben és e-mailben küldünk tájékoztatást. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5munkanap áll rendelkezésre. A csomag átvételéig naponta e-mail emlékeztetőt küldünk. 

GLS Automata esetén 

A kiválasztott GLS Automatába való kiszállításról SMS-ben és e-mailben küldünk tájékoztatást. A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre az értesítésben megküldött PIN kód megadásával. A csomag átvételéig naponta email emlékeztetőt küldünk. Az utánvét kifizetése bankkártyával lehetséges. 

Van-e lehetőség személyes átvételre?  

Örömmel osztjuk meg, hogy a Csöpp Mesék első kiadása, a Hódocskák – Zivatar a hódkuckóban már könyvesboltban is elérhető. Jelenleg itt tudod személyesen megnézni és megvásárolni a vízálló és téphetetlen mesekönyvet:   

Maminti Kuckó Könyvesbolt és Kávézó 

1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A 

Nyitvatartás: Héftő-Péntek: 09:00-18:00 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a www.csoppmesek.hu oldalon leadott rendeléseket személyesen átvenni nincsen lehetőség, az ott leadott rendelések csak a GLS futárszolgálat által kerülnek kiszállításra, a rendelési folyamat során megadott módon.