Rólam

Kadocsa Éva Csöpp Mesék

Adravetz-Kadocsa Éva

A Csöpp Mesék megálmodója 

Két pici, meserajongó kislány anyukája vagyok. Két meserajongó, akik imádnak a vízben pancsolni. Így elég hamar feltették nekünk a kérdést, hogy miért nem kísérheti el őket kedvenc meséjük a fürdéshez is? Úgy éreztem az igény jogos, így a kedélyek csillapítása után kutakodni kezdtem. De nem találtam ilyet. Így hát álmodtam egy nagyot és elkészítettem én. 😊 Mindennapjainknak állandó része a mese. Sehova nem tudunk elindulni 1-2 könyv nélkül (szó szerint... 😊). És bár én is különösen könyvszerető családban nőttem fel hat testvéremmel, a mese valódi jótékony hatását most anyaként tapasztaltam meg igazán. Látom, ahogy a hallott mese elvarázsolja őket, határtalan fantáziát és kreativitást teremt számukra. Engem is magával ragad.

 

Akik a Csöpp Mesék életrekeltésében segítettek:

Kluzsnik Réka

Kluzsnik Réka

Illusztrátor, grafikus
A Hódocskák életrekeltője, rajzainak lelke 

Illusztrátor, grafikusként működöm 2017 óta; 2022-ben végeztem a Hollóka Grafikai Stúdióban. A munkámban azt szeretem a legjobban, hogy mindig új dolgokat tanulok általa: például, hogy milyen egy valódi hódvár, vagy hogy hogyan készül egy vízálló könyv! :)  Imádtam a természetközeli rajzokat készíteni, és egy kicsit odaképzelni magunkat is a folyó partjára. 

Két kisgyermek anyukájaként és végzett pedagógusként mindent nagyon szeretek, ami praktikus, szórakoztat, fejleszti a fantáziát, és persze játékosságot, új impulzust ad a gyerekeknek. A Hódocskák pont ilyen: van benne egy kis csavar, ami még izgalmasabbá teszi az olvasás élményét és kitágítja a lehetőségeket.  

 

Lakatos Luca

Lakatos Luca

Grafikus
A Csöpp Mesék márka kreatív lelke  

Tájépítészből lettem grafikus és az illusztráció is fontos része mindennapjaimnak. Szeretem a körülöttem lévő világot sajátos stílusomban lerajzolni, átalakítani, majd elmerülni és megnyugodni az alkotó pillanataimban. Kedvenc munkáim mind olyan projektek, amik értéket teremtenek és valakinek a szívügyeit képviselik, így van ez a Csöpp Mesékkel is.