Vélemények

Hiánypótló volt a Csöpp Mesék megjelenése

Gyermekeim - 3 és 4,5 évesek- már egész korán megszerették a meséket. A könyv az, ami igazán nyugalmat hoz, így nekünk igazán hiánypótló volt a Csöpp Mesék megjelenése. Az esti rutin mindig nehezen indul el, de mióta a kádban is lehet könyvet nézegetni, azóta sokkal gördülékenyebb minden. Kérdezgetik is, hogy: Anya, ma is behozhatjuk fürdéshez a Hódocskákat? Szóval bátran merem ajánlani minden kis könyvmolynak, nekünk nagyon bevált. Várjuk a folytatást 🙂

Anett - 2 gyermekes (3 és 4,5 év) anyuka

1 éves unokánk nyugodtan nyúzhatja

1 éves kisunokánknak vettük meg a könyvet, ugyanis evés közben muszáj lekötnünk valamivel. Nagyon megörültünk, hogy ezt a könyvet nem kell félteni, nyugodtan nézegetheti. A történetet még csak címszakavban meséljük neki, de így is nagyon tetszik neki. Örülünk, hogy tartós.

Ilike - 1 éves kisfiú nagymamája

Játszótéren és kádban is élvezték

A gyerekeim imádták a könyvet, a játszótéren és a kádban is nagyon élvezték, hogy akármilyen vizes lesz, száradás után olyan, mintha mi sem történt volna. És én is nagyon élveztem, hogy nem kell aggódnom az elázáson vagy szakadáson. Kisgyerekes családba maximálisan ajánlom, a legjobb ajándék lehet!

Réka - 2 gyermekes (2 és 6 év) anyuka